29 april 2008

Reclamevrij internetten

Een slim idee van Vijftigplusser.nl. Vanaf vandaag is het mogelijk om reclamevrij gebruik te maken van de netwerksite voor 50 plussers. Daarmee spelen ze handig in op de wens van de klant. Ik roep het maar al te vaak. De oude ouderen, maar ook de jonge ouderen zitten niet te wachten op schreeuwende banners en reclame in iedere hoek van de pagina. Het stoort ze. Veel van die banners werken zelfs averechts en veroorzaken een afkeer van een bepaald merk of product.

Vijftigplusser.nl verwoordt het als volgt:

"Veel leden storen zich aan de reclamebanners op de Vijftigplusser.nl. Om aan uw wensen tegemoet te komen, presenteren wij vandaag het bannervrij lidmaatschap.Bannervrij internetten voor de maandelijkse prijs van 1 kop koffie

U kunt kiezen tussen het gratis lidmaatschap met reclamebanners, of een bannervrij lidmaatschap voor 2,50 euro per maand. U logt in en de banners verdwijnen. Zijn meerdere gezinsleden op hetzelfde adres lid? Dan betaalt u dit bedrag maar 1 keer. Activeer uw bannervrij lidmaatschap. Maak een (terugkerende) jaarlijkse betaling van 30 euro over aan 3017835 ter name van Vijftigplusser.nl te Hilversum. Betalingskenmerk: uw gebruikersnaam, bannervrij. Wij hopen hiermee aan uw wensen tegemoet te komen.

Geen opmerkingen: