14 februari 2007

En weer een site voor 50 plussers


Het was te verwachten, maar gaat nu toch wel zeer rap. Naast seniorweb en vijftigplusser is er weer een nieuwe 50 plus portal. Portal sites lijken uit, communities zijn hartstikke in. Waarom dan toch een portal vraag ik me af? De eerste community zal toch niet lang meer op zich moeten laten wachten.
Onder de naam 'de 50 plusser' wordt vooral nieuws gebracht, afgewisseld met gesponsorde links en bedrijfsadvertenties. Ik moet eerlijk bekennen dat ik geen idee heb wie hier achter zit en wat de toekomstplannen zijn. Er is mijns inziens nauwelijks ruchtbaarheid aan het initiatief gegeven. Ik ben het in ieder geval tot vandaag nog nergens tegengekomen. Kan iemand dit ophelderen?

2 opmerkingen:

Anoniem zei

"de50plusser" is een initiatief van Uitgeverij Capri. Het gaat hier om een website die als doel heeft informatie te geven over, voor en door de 50 plusser. Daarnaast zijn wij een "Gele Gids" voor de 50 plusser aan het opbouwen met daarin bedrijven, diensten en allerlei leuke dingen des levens die de 50 plusser zou kunnen interesseren. Dat varieert van vakantie tot geldzaken, wonen en lifestyle en nog veel meer. Naast de website komt er in juni een regionale gids uit in de regio Almere en 't Gooi en in december een gids in Amersfoort eo.
Vriendelijke groeten, Uitgeverij Capri. info@de50plusser.nl

Arjan in't Veld zei

Ik had al een vermoeden van een gouden gids functie vanwege het grote aantal advertenties en advertorials op jullie site. Bedankt voor de toelichting en aanvulling en namens het mokkamarketing team succes met jullie initiatief.