07 februari 2008

SP stelt thuiszorg aan de kaak


Er is al veel over gezegd en veel over geschreven. Ik wil hem hier toch nog even plaatsen. Het filmpje van de SP over de situatie in de thuiszorg. Schrijnend, dat zeker. Maar ook zeker berust op waarheid. Het is tijd voor ons commerciëlen om die thuiszorg eens bij kop en kont beet te pakken. Het is tijd voor goede marktwerking. En niet zoals nu het geval is.

Maar goed, dat is makkelijker gezegd dan gedaan. In ieder geval een goed teken dat de politiek zich ervan bewust is. Jammer dat dat dan uitgerekend de SP moet zijn.

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Interessant blog. Volg het al enige tijd. Je laatste opmerking verrast me dan ook onaangenaam. Het is niet de eerste keer dat juist de SP zaker helder aan de kaak stelt. Of je nou geporteerd bent van hun politieke denkbeelden of niet, dat zou er niet toe moeten doen. Natuurlijk je plaatst het filmpje toch .... maar waar je laatste opmerking dan voor nodig is ...

Arjan in't Veld zei

Dankjewel voor je reactie Jaap. Ik snap je helemaal. Maar ik bedoelde niet zozeer te stellen dat ik de denkbeelden van de SP niet steun of daar iets op tegen heb, meer dat ik het jammer vind dat juist een oppositiepartij dit aan de kaak moet stellen. Het zou veel vaker op de agenda moeten staan.

Anoniem zei

Hebben jullie al gezien dat er op PlusOnline ook een levendige discussie over gevoerd wordt n.a.v. van een blogstukje van de hoofdredacteur? Zie http://www.plusonline.nl/mensenenmeningen/mariannes-mening/weblogartikel/53/mieke-uitgekleed