27 september 2007

Nostalgie is ook te huur


Nostalgie is blijkbaar ook te huur. Synoniem voor Flower Power is de Volkswagen bus (of camper). Het klassieke ronde model is tot op de dag van vandaag bij velen geliefd. Om weer even het gevoel te ervaren van slapen in een 'flowerpowerbusje', of de herinneringen aan de Summer of Love te laten herleven, bieden bedrijven tegenwoordig de mogelijkheid om campervans te huren. In leeftijd van 25 tot soms wel 70 jaar oud. Helemaal hersteld in oude glorie, inclusief de kitsch van de jaren '50 en '60. Liefhebbers van kamperen in zo'n oude VW bus kunnen terecht bij het Engelse O'Conners Campers . Huur je liever een nieuwe, dan kun je terecht bij Seven Degrees West. Dit bedrijf heeft echte Braziliaanse VW busjes voor 250 Euro per weekend. De oude productielijn van VW is daar naartoe verhuisd.
Mooi om te zien dat de nostalgische trend voor veel ondernemers een uitdaging is. Ik kan nog wel meer producten bedenken die voor veel babyboomers mooie herinneringen aan vroeger oproepen. Producten die ze misschien ook nog wel zouden willen kopen of huren.

1 opmerking:

Anoniem zei

Ja! Super. En daarom bieden wij onze eigen superdeluxe originele Volkswagen westfalia t2b camper ook te huur aan, gewoon hier in nederland! mail naar: i.havekes@orange.nl voor meer info!