24 september 2007

Mooie vrouwen van boven de 40

Vandaag op MSN lifestyle de top 5 mooiste vrouwen van boven de 40. Opvallend in een tijd waarin het schoonheidsideaal niet bij vrouwen van rond de 40 ligt. Al brak Dove natuurlijk een lans voor dames op leeftijd.

Op de foto Michelle Pfeiffer (49)
Critici vinden dat zij steeds mooier wordt naarmate de jaren gaan tellen. In Hollywoodkringen een uiterst zeldzaam geluid. Hoe krijgt de blondine dat voor elkaar? "Het is heel simpel. Eet goed, sport veel en zorg voor voldoende slaap", onthult ze desgevraagd. Aan cosmetische chirurgie denkt ze niet. Voor Michelle Pfeiffer geen liposuctie, facelift of borstvergroting. Ouder worden houd je toch niet tegen, redeneert ze. Zou de actrice dat volhouden naarmate de jaren nóg verder verstrijken?
De andere vier delen van deze lifestyle serie gaan over:

Cindy Crawford (41)

Cindy Crawford is ongelooflijk goed in shape. Ondanks het feit dat ze twee kinderen op de wereld heeft gezet. Daar kan menig 20-jarige niet aan tippen. Het ex-supermodel maakte onlangs haar comeback: een fotoshoot voor het najaarsmodenummer van het prestigieuze New York Magazine. Een unicum, want in de keiharde modellenwereld worden vrouwen normaal gesproken afgeschreven op hun 30ste. Wie naar Cindy Crawford kijkt, weet dat dat nergens op slaat!

Ellen Barkin (53)
Smalle ogen, gebogen neus en scherpe mond. De kleine en slanke Ellen Barkin straalt een en al passie uit. Ook op haar 53e. Haar carrière bereikte de top in de jaren '80 met films als Sea of Love en The Big Easy. Maar ook nu nog timmert de actrice flink aan de weg. Zo is ze te bewonderen in Ocean's Thirteen naast filmsterren als Al Pacino, George Clooney, Brad Pitt en Matt Damon.

Glenn Close (60)

Met haar zestig jaren is Glenn Close de oudste in dit rijtje. En inderdaad: ze ziet er nog waanzinnig goed uit. Goed geconserveerd, zonder meer. En naar verluidt zonder naar de botox of andere wanhoopsmiddelen te grijpen. Op het witte doek is Glenn Close niet alleen sexy maar ook vaak huiveringwekkend. Dat krijg je als je altijd de rol van superbitch speelt, zoals in Fatal Attraction, Dangerous Liaisons, en 101 Dalmations.


Marcia Cross (45)

De roodharige Desperate Wives-actrice Marcia Cross ziet er volgens het lijstje in OK! Magazine ongelooflijk goed uit. Expressief, beeldschoon en slank. En dat terwijl ze begin dit jaar voor het eerst moeder is geworden. De doktoren moesten haar wel een handje helpen, maar het resultaat is er naar: een prachtige tweeling. De extra zwangerschapskilo's had Marcia Cross er na de bevalling zo weer af. Gewoon door thuis aan de slag te gaan met een paar workout-DVD-tjes…

Geen opmerkingen: