14 augustus 2007

Vakantiebericht 1: Berlijn en ouderen


Vanaf vrijdag ben ik al onderweg. Dat verklaart het bedroevende aantal blogposts de afgelopen dagen. Begonnen met een weekendtripje Berlijn tot en met zondag en vanaf maandag na een lange vlucht voor een weekje in Miami. Ik bezoek hier de FIME 2007, een beurs waar veel medische bedrijven in de ouderensector bijeenkomen. Dat geeft me ook meteen de gelegenheid om deze week een aantal 'senior city's' te bezoeken, want daar stikt het hier letterlijk van in Florida. Het Essex House hotel aan Collins Avenue, waar we deze week zullen logeren, heeft al 4 senior homes in een omtrek van nog geen 150 meter. Miami Beach staat dan ook bekend om het heerlijke klimaat, de zachte winters en natuurlijk het strandleven. De meest bekende senior city is Sun City Center Florida. Zij waren onder andere te gast bij de Silver Economy in Kerkrade.

Mijn eerste trip ging naar Berlijn. Misschien is het beroepsdeformatie, misschien gezonde interesse of gewoon het oog van de amateurfotograaf. Feit wil dat ik een aantal foto's heb geschoten van 'de doelgroep'. Leuk om hier te plaatsen vind ik zelf. Ik zal ook zeker hier in Miami, het walhalla van pensionerend en levensgenietend Amerika nog een aantal foto's schieten. De foto hierboven is een billboard van Schweppes. Is dit er één van de categorie 'goed reclame'?

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Leuke foto al vraag ik me af welke doelgroep dit nu aanspreekt. Wellicht diegene met een beetje humor. Wel gaaf om die internationale foto's ook te zien. Ben benieuwd naar je Miami ervaringen.
Probeer er ook nog wat vakantie aan over te houden ;)

Arjan in't Veld zei

Ik geniet hier genoeg. Ben naar de FIME show geweest de afgelopen dagen. Op (ouderen)zorg gebied wordt hier nog wel wat geïnnoveerd. Ik zal volgende week alvast wat publiceren over een leuke gadget die ik mee terug ga nemen in het vliegtuig. And now I'll be heading for the beach.