12 september 2010

De makkelijkste computer van Nederland is nu verkrijgbaar


Al 5 jaar timmert het Amsterdamse SIM PC hard aan de weg om alle ouderen in Nederland die nog geen computer hebben online te krijgen. En met succes. Inmiddels telt het bedrijf enkele duizenden zeer tevreden klanten/gebruikers.

Nog dagelijks leert SIM veel over computergebruik en gedrag van oudere consumenten. Daarom komt SIM deze maand in samenwerking met onder meer Medion en KPN met de SIM Touch op de markt. Met recht de makkelijkste computer van Nederland te noemen. Een aanraakscherm en grote heldere knoppen zorgen voor ultiem bedieningsgemak. Daarnaast is de pc door een uniek concept volledig virusvrij. Een volwaardige pc waarmee je kunt mailen, surfen, beeldbellen, spelletjes spelen, online bankieren, belastingaangifte doen enz. enz.

Dit weekend was de officiële aftrap van de landelijke introductiecampagne met een paginagrote advertentie in de 50-plus beurs bijlage van de Telegraaf. SIM PC is van woensdag tot zondag aanwezig tijdens die 50-plus beurs. Vanaf maandag zal op de publieke omroepen in samenwerking met STER een televisiecampagne te zien zijn met 1 minuut spots die de voordelen uitleggen van de makkelijkste computer van Nederland. In de provincie Friesland start 16 september de lokaal gevoerde campagne met 20 probeerbijeenkomsten in de Friese bibliotheken. Daarvoor worden lokale media ingezet. SIM ambassadeur Francois Boulangé nodigt 1000 Friezen zonder computer uit om de SIM Touch 30 dagen thuis uit te proberen.

Op www.simpc.nl is meer te lezen en te zien van de SIM Touch en de actie.

2 opmerkingen:

laptop huren zei

Het mag dan wel de makelijkste computer van nederland zijn, maar heeft het bijv. wel de opties om applicaties te installeren?

En ook vraag ik mezelf af hoe erg dit nou nodig is, zoals een bekende van mij die heeft zijn opa en oma (rond de 90) gewoon geleerd hoe ze de computer konden gebruiken, en dat gaat tot heden nog prima.

Anoniem zei

Wat gaat deze computer kosten?
Kan deze ook in België aangekocht worden?