11 juni 2007

Jane Fonda opnieuw uit de kleren?


Actrice Jane Fonda wil graag een erotische film maken. In haar volgende film wil de actrice een 70-plusser uit de kleren laten gaan. "In Hollywood zullen ze geen schaars geklede 70-jarige weigeren. Ik wil een erotische film maken over een vrouw die ouder is dan 70". Of zij zelf uit de kleren gaat is nog onduidelijk.

"Helaas bestaat het culturele taboe dat wanneer men een bepaalde leeftijd overschrijdt, men geen seks meer heeft. Ik wil het tegendeel aantonen". Een eerste stap is het schrijven van het draaiboek. "Ik heb al liefdesscènes in gedachte", aldus de dochter van wijlen de filmlegende Henry. Ook op persoonlijk vlak is Jane weer gelukkig.

Na de scheiding van filmproducent Ted Turner heeft de actrice een nieuwe man in haar leven, maar de naam van haar nieuwe vriend wil ze niet verklappen. "Een bekend persoon is het alleszins niet", zo lichtte Fonda een kleine tip van de sluier. Vrijdag komt Fonda's recentste prent in de Amerikaanse filmzalen. De 69-jarige Jane vertolkt in "Georgia Rule" de rol van grootmoeder van haar 20-jarige collega Lindsay Lohan.

Geen opmerkingen: