13 november 2006

Golden age of silver economy?

28, 29 en 30 november 2006 organiseert de provincie Limburg in Kerkrade de Silver Economy Conference. Zeshonderd deelnemers uit binnen- en buitenland buigen zich met 40 deskundigen uit de zorgsector, het bedrijfsleven en lokale overheden over gouden kansen zoals die worden gezien in de vergrijzing. Onder de sprekers zijn vertegenwoordigers van Siemens, Philips, ABP, Pfizer, Unilever en Sun City. Gedeputeerde van de provincie Limburg Martin Eurlings zegt: ‘De financiĆ«le kracht van de senioren is enorm en biedt volop kansen voor onze economie. Kansen die je echter wel moet benutten. Want de zilveren generatie biedt juist nieuwe ‘gouden’ kansen voor ondernemers met lef.’

Namens mokkamarketing.nl is Arjan in't Veld van InTheField Marketing en communicatie advies aanwezig bij deze conferentie. Hij zal verslag doen van deze drie dagen.

Bron: Telegraaf

1 opmerking:

Herbert Driessen zei

Dag Arjan,

kijkend naar het programma en de grondige opzet denk ik dat dit een erg interessant en nuttig congres gaat worden. Vanuit Rijp zijn Jack en ik er ook. Ik hoop je dan te spreken. Wellicht dat we later over het congres nog een bijdrage aan je log kunnen leveren.

Herbert Driessen
Rijp